Kuhinje

Izdelujemo kuhinje po meri, ki so zasnovane funkcionalno in izdelane iz materialov najboljše kakovosti. Kuhinje po naročilu so prilagojene potrebam stranke. Največja prednost izdelave pohištva po meri so različne možnosti kombiniranja kuhinjskih elementov, izbira različnih materialov in najnovejših tehnologij. Vsi elementi za kuhinjo so zasnovani tako, da je kuhinja enostavna tako za uporabo kot tudi za vzdrževanje. Svetujemo vam pri izbiri kuhinjskih aparatov, ki se dopolnjujejo z ostalimi elementi kuhinje.

Moderna kuhinja

Če ste drzni in želite, da je vaše pohištvo drugačno kot tipsko narejeno pohištvo, ki ga lahko kupite v trgovskih centrih, potem ste prišli na pravi naslov. Moderen videz kuhinje seveda ni vse. Naše kuhinje vključujejo funkcionalnost in izbiro najboljših materialov, ki so za kuhinjo, ki vam bo služila več let, nepogrešljivi.

Prepričani smo, da bomo v sodelovanju z vašimi željami in našimi izkušnjami, izdelali kuhinjo v kateri boste z družino in prijatelji pripravljali gurmanske poslastice v katerih boste neznansko uživali.

Klasične ali rustikalne kuhinje

kuhinje

Ker kuhinje že dolgo niso več samo prostor za pripravo hrane, ampak so se združile z jedilnico ali dnevnim prostorom, so postale prostor za druženje. Zato je pomembno, da je sodobna kuhinja priročna, domača in prijetna za oko.

Klasične ali rustikalne kuhinje ustvarjajo prijetno, domače počutje. Barve niso vpadljive, ampak so tople in umirjene. Pomembni so drobni detajli in klasično oblikovani elementi.

Izdelujemo tudi letne kuhinje, kuhinjske otoke, kotne kuhinje, mansardne kuhinje, masivne kuhinje,…Tudi prenova kuhinje je lahko ob pravi izbiri mizarja enostavna in zabavna.

Kuhinjski dodatki in gospodinjski aparati – vse na enem mestu

Naše podjetje sodeluje z izkušenim notranjim oblikovalcem in arhitektom. Zagotovimo vam tudi ugodno ponudbo gospodinjskih aparatov, luči in ostalih dodatkov. Tako prihranite vas čas in zaupajte nasvetom strokovnjakov, ki vam bodo na podlagi vaših želja, pomagali izbrati le najboljše za vas.

Kuhinje cenik

Vsaka kuhinja, ki jo izdelamo, je unikatna. Pokličite nas ali nam pošljite neobvezno povpraševanje. Zaupajte nam vaše želje in poslali vam bomo informativno ceno izdelave kuhinje po vaši meri.

 

 

 

Več iz te kategorije: Jedilnice »