Garderobne omare

Garderobne omare po meri so primerne za vsak prostor, saj jih izdelamo tako, da je izkoristek prostora kar se da najboljši. Pomembna je tako izbira zunanjosti kot tudi notranja sestava garderobne omare. Zunanji vidni del lahko izdelamo z drsnimi vrati ali običajnimi vratnimi krili. Barvo in ostale detajle prepuščamo vam in vašim željam. Notranjost garderobne omare si lahko uredite popolnoma po svoje. Dodatki za notranjost garderobne omare so: izvlečni obešalniki, obešalne palice, predali, obešalniki za hlače ali izvlečne police.

Garderobne omare prilagojene vašim potrebam

Naj bo spalnica, predprostor ali garderobna soba. Vsak prostor lahko funkcionalno opremite z garderobnimi omarami izdelanimi po meri.

Izdelujemo klasične garderobne omare, vgradne omare, omare po meri z drsnimi vrati, kotne omare, omare za predsobo, omare za čevlje,…

Vso pohištvo po meri, ki ga izdelujemo, je narejeno po visokih standardih kakovosti. Zato pri našem delu uporabljamo le najboljše materiale. Svojim strankam z veseljem svetujemo, predvsem pa prilagajamo naše delo glede na vaše želje in potrebe.

Cena garderobne omare je odvisna od izbire materiala in zahtevnosti izvedbe. Zato nam pošljite neobvezno povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali.

 

 

 

Več iz te kategorije: « Kopalnice Notranja in vhodna vrata »