Jedilnice

Jedilnice po meri

Jedilnica je nepogrešljiv prostor vsakega doma. Ker je jedilnica prostor, namenjen druženju ob hrani in klepetih ob mizi, je pomembno, da je prostor topel in domač. Sem največkrat povabimo naše prijatelje in sorodnike, zato je poleg funkcionalnosti pomembno tudi, da je pohištvo prijetno na pogled.

Jedilnice se mnogokrat dopolnjujejo z pohištvom in opremo kuhinje ali celo z dnevno sobo, če so prostori povezani. Zato se naše stranke odločajo za pohištvo po meri. Tako jim namreč ni potrebno sprejemati kompromisov glede oblike, materialov in barv. Prostore opremimo harmonično, funkcionalno in estetsko.

Jedilne mize in koti

Izdelujemo okrogle, ovalne, pravokotne ali raztegljive jedilne mize. Barvo in materiale običajno usklajujemo s kuhinjskim pohištvom. Izdelujemo samostojne jedilnice ali jedilne kote ali jedilnico kot podaljšek kuhinje.

Poleg jedilne mize vam po meri izdelamo tudi jedilne stole ali klopi. Izbirate lahko med različnimi vrstami pohištva:

  • Jedilne mize (okrogla, ovalna, pravokotna, raztegljiva,…).
  • Stoli za jedilnico.
  • Klopi za jedilnico.

Samostojno jedilnico ali kuhinjo po meri izdelamo kakovostno popolnoma po vaših željah in potrebah. Na podlagi več kot 60-let izkušenj pa vam z veseljem svetujemo in pomagamo pri izbiri.

 

 

 

 

Galerija slik

Več iz te kategorije: « Kuhinje Dnevne sobe »