O nas

Smo družinsko podjetje, ki že od leta 1950 izdeluje vse vrste notranjega pohištva po meri. Zaradi dolgotrajne tradicije imamo veliko izkušenj, zato našim strankam svetujemo pri izbiri materiala (masiva, iveral, mediapan, ultrapas, furnir…), dizajna (moderno, klasično, vintage …), obdelave (sijaj, polmat, mat…), barv ter sistemov odpiranj (mehko, push…).

Zavedamo se, da imamo ljudje različne okuse, zato prisluhnemo željam in potrebam naših strank ter tako naredimo unikatno in kakovostno pohištvo po meri. Po prvem kontaktu vam naredimo brezplačno ponudbo, nato pa se oglasimo pri vas, kjer izmerimo prostor in dorečemo še zadnje podrobnosti. Pohištvo vam izdelamo v dogovorjenem roku in ga seveda tudi pridemo zmontirat.

Ukvarjamo se z izdelavo vseh vrst notranje opreme po meri (kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, spalnice, omare, otroške sobe, kopalnice, predsobe, …). Izdelujemo tudi notranja in vhodna vrata ter opremljamo poslovne prostore, gostinske lokale in trgovine.

Da bi vam čim bolj olajšali izbiro, vam pokažemo različne kataloge za izbiro materialov, barv, okovja, vodil in ročajev, ki jih po želji naročite pri nas. Zmenimo se tudi za vso belo tehniko, male gospodinjske aparate, led luči ter steklo.

 

GALERIJA IZDELKOV

Kuhinje in jedilnice

View the embedded image gallery online at:
http://mizarstvo-premk.si/o-nas-kontakt#sigProId37167489b8

 

Dnevne sobe, spalnice, omare

View the embedded image gallery online at:
http://mizarstvo-premk.si/o-nas-kontakt#sigProIdd8a72812c3

 

Kopalnice

View the embedded image gallery online at:
http://mizarstvo-premk.si/o-nas-kontakt#sigProId2ed7ccce6d

 

Vrata

View the embedded image gallery online at:
http://mizarstvo-premk.si/o-nas-kontakt#sigProIdf0a685d4e6

 

Razno

View the embedded image gallery online at:
http://mizarstvo-premk.si/o-nas-kontakt#sigProId498b9165be

Več iz te kategorije: Galerija »